Header transport

Logistiek

Roben Meat voldoet aan alle door de Europese Unie opgestelde richtlijnen en is bij het VWA geregistreerd. Wij werken in het logistieke proces samen met sterke partners die (minimaal) een EG-erkenning hebben voor de opslag en (minimaal) volgens HACCP-normen het transport verzorgen.

Inkoop
De door Roben Meat geïmporteerde producten zijn uitsluitend afkomstig van bedrijven die voldoen aan de Europese regelgeving en daartoe ook door de EG zijn erkend. Deze bedrijven besteden veel aandacht aan voedselveiligheid en waarborgen kwaliteit door het hanteren van verschillende kwaliteitssystemen en erkenningen zoals BRC, ISO, enz. Vanuit de Europese Commissie vinden regelmatig landeninspecties plaats aangaande de algehele gezondheidsstatus. Ook wordt getoetst of de Europese Regelgeving naar behoren wordt geïmplementeerd, uitgevoerd en gecontroleerd. Daarbij kunnen wij vertrouwen op onze sterke relaties met leveranciers en gespecialiseerde partners. Samen vormen we een sterk collectief met aanvullende specialismen. Keuring en certificering - dat blijft mensenwerk - zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Kwaliteitscontrole
Al het ingekochte vlees komt over het algemeen eerst naar Rotterdam waar het wordt gelost en opgeslagen zodat we het zelf kunnen inspecteren. Zo leveren we onze klanten een gegarandeerde kwaliteit. Wij kunnen ook naar behoefte aan alle wensen voldoen ten aanzien van verpakking, labellen, enz.