spot over ons

Over ons

Kiezen voor Roben Meat is kiezen voor een sterke partner met tientallen jaren ervaring in de dynamische, internationale vleeshandel. Onze relatie met zowel klanten als leveranciers is gebaseerd op respect en gezamenlijk belang. Onze werkwijze kenmerkt zich door onafhankelijkheid, korte lijnen, hoge efficiency en de combinatie van traditionele waarden (zoals afspraak is afspraak) met de nieuwste marktontwikkelingen.

Juiste match
Roben Meat brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het uitgangspunt is tot zaken te komen op basis van vertrouwen en door uitwisseling van de juiste informatie. Wij kunnen actuele voorraden aanbieden, werken aan extra afzet voor leveranciers of een specifiek product zoeken voor afnemers. Ook kunnen wij een deel van de inkoopactiviteiten beheren.

Sterk collectief
Vanuit onze compacte organisatie werken wij samen met gespecialiseerde partners voor diensten als douaneafhandeling, opslag, transport, kwaliteitscontrole, enz. Door gebruik te maken van verschillende partners kunnen wij maximale flexibiliteit bieden zonder belemmerd te worden door gedane investeringen in eigen faciliteiten. Zodoende kunnen wij onszelf volledig richten op waar we goed in zijn: het bij elkaar brengen van vraag en aanbod met een optimale verhouding in prijs/kwaliteit.
 

Nieuwe kantoor

Ons nieuwe kantoor aan het Rivium Quadrant
90 in Capelle aan den IJssel.